UITZONDERLIJKE ZUIVERHEID

pH STABIL

RIJK AAN ANTIOXIDANTEN

GEBOTTELD OP BRON

WELKOM IN DE VALLEI VANSE QUOIA

Diep in de Karpaten bestaat er een wonderlijke plaats, een van de laatste bossen in de wereld waar de Sequoia’s wortel hebben geschoten buiten hun natuurlijke leefomgeving. De plaats is gekend, niet verwonderlijk, als Sequoia Vallei.

Dit adembenemend natuurlijk gebied bestond 145 miljoen jaar
geleden ten gevolge van vulkanische uitbarstingen. In de waterhoudende grondlagen, honderden meter diep, begint het verhaal van onze waterbron.

De naturlijke vulkanische filtratie van AquaVia onder het
aardoppervlak maakt het zo puur dat geen toevoeging of eliminatie vereist is. AquaVia is gebotteld bij de bron om de elementen en unieke eigenschappen te behouden.

Dit is de ruwe kracht van natuur.

RUWE KRACHT

PURE NATUUR

3.0 Zuurrijk Frisdrank Gebotteld water Kraanwater Bronwater AquaVia Neutraal Alkalisch OPTIMAAL SLECHT 4.0 5.0 6.0 7.0 8.0 9.0 10

WHAT IS DE pH-WAARDE?

De pH-waarde indiceert de concentratie van waterstofionen in het water dat wij drinken of het voedsel dat wij eten. Alkalisch water met een pH-waarde over 7.0 heeft een hogere concentratie van negatieve ionen. De natuurlijke pH-waarde van het lichaam is 7.4 maar deze waarde is vaak lager vanwege het gebruik van zuurrijke, verwerkte voedingsmiddelen zoals zuivel, suiker en rood vlees. Naturaal alkalisch water met een stabiel hoge pH-waarde voorkomt het en helpt de goede werking van lichamelijke functies.

ALKALISCHE VERGELIJKING KAART- pH

 • AQUAVIA ........................... 9.4
 • ETERNAL .......................... 8.0
 • FIJI ...................................... 7.7
 • EVIAN ................................. 7.2
 • OZARKA ............................ 6.6
 • VOSS .................................. 5.5

WHAT ZIJN DE TDS?

De totaal opgeloste vaste stoffen zijn het geheel van mineralen, zouten, metalen, kationen van anionen opgelost in het water. Hoe hoger de TDS, hoe minder geabsorbeerd water vanwege de sedimenten. AquaVia heeft minder TDS in vergelijking tot de meeste wateren beschikbaar op de lobale markt en een uitstekende en verfrissende smaak.

PPM

TOTAAL OPGELOSTE VASTE STOFFEN IN PPM*

 • ICELANDIC ....................... 62
 • VOLVIC ............................... 140
 • AQUAVIA ........................... 160
 • FIJI ...................................... 224
 • VOSS .................................. 290
 • EVIAN ................................ 357

NATUURLIJK vs KUNSTMATIGKunstmatig alkalisch water is water onderworpen aan menselijke en mechanische interventie. Dit water wordt met stoom gedistilleerd of gezuiverd via intermediaire processen, dan worden er elektrolyten en/of mineralen toegevoegd of is het verwerkt om een meer alkalisch pH te verkrijgen. De vaak gebruikte ionisatiemachines genereren zuurrijk water als afval en zijn niet de eerste keuze van een milieu-bewust consument.

Water met een naturlijk hoge pH-waarde, passerend door rotsen en grondlagen, neemt verschillende mineralen met alkaliserende mengsels mee, zoals calcium, kiezelaarde, kalium, magnesium en bicarbonaat. Een hoge pH-waarde en antioxidant capaciteiten zijn meer stabiel met natuurlijk bronwater dan in het geval van kunstmatige processen en techniques